Lapp Glans

Lapp Glans är en kallblodstravare född 2000 efter Lappello undan Glans Tofta som jag köpte av uppfödaren som åring. Det var kärlek vid första ögonkastet, när jag kom in i stallet hos uppfödaren var det en liten, svart häst som sprang fram och tillbaka i boxen och sa HALLLÅÅÅÅÅ! Hade han kunnat hade han nog krupit ut genom gallren!
Han har fortsatt att vara en social kille, både ed folk och fä.

Han gillar uppmärksamhet och han älskar att jobba. Jag red in honom som 3,5 åring och sen har det rullat på. Han är en otroligt rolig häst att jobba med, han har mycket vilja och humör också och är inte alltid helt lätt på grund av det, men när jag har den viljan riktad åt samma håll som min så finns det inga gränser. Han har bra gångarter, lätt att samla sig och mycket, mycket energi och framåtvilja. Paradrörelserna är piaff, passage och levad, de älskar han att göra, särskilt om det finns publik.

Idag är han utbildad svår nivå dressyr av mig och vi tävlar sedan maj 2015 working equitation i svår klass. WE är en gren vi båda tycker är väldigt roligt, så det lär vi fortsätta med. Planen är även att tävla lite mer i dressyr framöver. Han älskar att vara ute på tävling med människor, massor med hästar och liv och rörelse.

LG5

LG4

LG3

 

Find this content useful? Share it with your friends!

Hästar, Working Equitation och Klassisk dressyr